Vaša korpa

🐻 Pozovite nas: 060 0777 388

Besplatna dostava za porudžbine preko 4.000 rsd

Više o nama

Tri drugara su prvi drugari Vaše bebe. To su zeka, žirafa i meda.

Nastali smo kao ideja da buduće mame i tate mogu za svoje bebe da kupe drugačije, moderne, praktične proizvode, koji će im olakšati roditeljstvo. Prilikom stvaranja svakog proizvoda puno pažnje i ljubavi posvetili smo svakom detalju, od samog izgleda proizvoda, boja, kvaliteta i mekoće materijala, do praktičnosti i potreba novorođenčeta.

Tri drugara” se proizvode u Srbiji, u mestu Stubline, 10 km od Obrenovca, u porodičnoj kompaniji „Deksi Group“, koja se bavi proizvodnjom bebi opreme od 2007. godine.

Poznat brend

Za veoma kratko vreme brend „3 Little Friends” odnosno „Tri drugara” postao je omiljen među roditeljima širom Srbije, a kasnije su nam poverenje poklonili i mame i tate iz celog regiona.

U ponudi imamo sve što je potrebno Vašoj bebi, od posteljina, dušeka, krevetaca, nosiljki i gnezda, do peškira, prekrivača, dunjica, vreća za spavanje, portikli i još mnogo toga.

O popularnosti „Tri drugara„, koji su to postali zahvaljući poverenju naših kupaca i drugara, govori i činjenica da je u jednom trenutku SEDAM firmi kopiralo naše proizvode. To je razlog zašto su „Tri drugara” danas međunarodno zaštićen brend.

Zašto Tri drugara?

Zato što nam je na prvom mestu ušuškano detinjstvo Vašeg mališana, ali i da Vi kao roditelj budete bezbrižni, jer u dodir sa kožom bebe dolaze samo najmekše prirodne tkanine.

Ukoliko još uvek niste sigurni da li su „Tri drugara“ pravi izbor za Vašu porodicu, pogledajte deo „Naši drugari”, gde ćete videti fotografije, poruke i pesmice koje su nam slali drage mame i tate.

×