Vaša korpa

🐻 Pozovite nas: 060 0777 388

Besplatna dostava za porudžbine preko 4.000 rsd

Tri drugara Avijatičari

Drugari, posle avanture u Parizu, na moru i zimske avanture, rešili smo da vas povedemo na put oko sveta! Drage mame i tate, sa ponosom vam predstavljamo našu novu kolekciju opreme za bebe „Tri drugara Avijatičari“. 

Ovu kolekciju smo dugo pripremali i premijeru je imala na sajmu PURE London u Velikoj Britaniji. Pogledajte našu novu kolekciju, jer jedva čeamo da čujemo vaše utiske.

Tri drugara u Parizu

Kolekcija urađena u atraktivnim, modernim pastelnim tonovima. Izuzetno popularna, dopadljiva i praktična za moderne roditelje.

Pastelni tonovi stvaraju mirnu i toplu atmosferu oko bebe, kojoj je to i potrebno. Izrađena je sa najvećom pažnjom i posvećenošću detaljima i potrebama novorodjenčeta. Kolekcija „Tri drugara u Parizu” izradjena je u šest modernih tonova.

Tokom stvaranja brinuli smo o svakom detalju od tehničkih potreba, dizajna do kvaliteta materijala i mekoće tkanine.

Tri drugara na moru

Kolekcija urađena u kombinacji sa uvek atraktivnim mornarskim prugama. Za prave ljubitelje leta i mornarskog stila.

Proizvode iz kolekcije „Tri drugara na moru” možete pronaći u tri kombinacije pruga, koje će boravak Vaše bebe u krevecu pretvoriti u pravu letnju avanturu. Izrađena je sa najvećom pažnjom i posvećenošću potrebama novorođenčeta.

Tokom stvaranja brinuli smo o svakom detalju od tehničkih potreba,dizajna do kvaliteta materijala i mekoće tkanine.

Tri drugara

Kolekcija „Tri drugara” je može se reći naša „lična karta”. Kolekcija koja je izuzetno prihvaćena od strane roditelja širom regiona. Razlog zašto je ova kolekcija toliko popularna je taj, što smo svakom proizvodu kao i u ostalim kolekcijama, posvetili puno ljubavi i pažnje u izradi, dizajnu, a uvek vodeći računa o svakom detalju i o potrebama novorođenčeta.

Koliko je ova kolekcija popularna govori i podatak da je u jednom trenutku SEDAM firmi iz regiona kopiralo naše proizvode i to je razlog zašto su naši proizvodi, žigovi i dizajn danas međunarodno zaštićeni. 

Tri drugara Pače

Kolekcija urađena u kombinaciji veselih prirodnih boja. Vaša beba je od prvih dana okružena veselim bojama i pačićima kao igračkama.

Izrađena sa idejom da bebino odrastanje bude igra, izuzetno lepo prihvaćena od strane roditelja.

Tokom stvaranja brinuli smo o svakom detalju od tehničkih potreba, dizajna, do kvaliteta materijala i mekoće tkanine.

×