Vaša korpa

🐻 Pozovite nas: 060 0777 388

Besplatna dostava za porudžbine preko 4.000 rsd

Kako odabrati pravi poklon za bebu?

Dolazak novorođenčeta je radosna prilika, ne samo za porodicu, već i za prijatelje i rođake. Osim što je rođenje nove bebe značajan povod za sreću i proslavu, obično je i velika dilema šta kupiti na poklon za bebu.

Poklanjanje nečega novorođenoj bebi može biti pomalo problematično, posebno za one koji nemaju iskustva u odgajanju ili radu sa decom. Tri Drugara su tu da vam pomognu u izboru najboljeg poklona za rođenje bebe.

Ako je vaša porodica upravo postala bogatija za jednog člana, ili su vaši prijatelji ili rođaci dobili ili očekuju bebu, verovatno se pitate šta kupiti na poklon. Pronalaženje tog poklona koji  će biti i koristan i trajan a u isto vreme i kvalitetan i lep, deluje kao nemoguća misija. Ono što je istina je da na vašu sreću to samo tako deluje,  jer Tri drugara vam nude raznolik izbor poklona, a u nastavku teksta pogledajte i listu koju smo napravili za vas.

Kako odabrati pravi poklon za bebu?

Neka vaš poklon za bebu bude koristan

Kao što kažu, nikada ne možete imati previše osnovnih stvari. Svi se svakodnevno susrećemo sa problemom da nam fali baš ta jedna kuhinjska krpa, peškir, jastučnica ili ćebe. Ista stvar je i sa novorođenim bebama i njihovim roditeljima. Predmeti kao što su ćebad, posteljina, pelene i flašice su sjajni  i praktični pokloni koji će se koristiti svakodnevno i uvek su potrebni.

Poklon za bebu broj 1 – Vreća za spavanje

Svi znamo kolika je muka kada odemo u prodavnicu bebi opreme i pitamo šta nam mogu ponuditi kao opciju za poklon malenom stvorenju, a oni nas zapljusnu pitanjima o starosti, težini i visini bebe. Onda ostajemo zatečeni jer čak i većina roditelja ne zna u startu šta i koje veličine im treba. Na sreću imamo rešenje i za to. Savršen poklon koji odgovara svakom detetu. Osim što nećete biti u dilemi oko veličina, vreće za spavanje su praktične i primenljive za svako godišnje doba.

Zimi su idealne jer sprečavaju otkrivanje a leti su takođe dobre jer ne zahtevaju dodatni pokrivač. Osim toga, u vrećama se bebe osećaju ušuškano kao u maminom stomaku, što će ih dodatno umiriti i pospešiti san.

Govoreći o stvarima bez koje su više nego korisne, vreće za spavanje su sigurno jedna od njih. Neophodne da bi beba bila topla tokom cele noći, gde će čak i dok se okreću, ostati čvrsto na mestu bez ometanja njihovog mirnog sna. U našoj ponudi imate dve vrste vreća za spavanje – plišane ili punjene pamučne vreće, a na vama je da samo izaberete boju.

Punjene vreće kategorija

Poklon za bebu broj 2 – Peškiri i podloga za kupanje

Odmah nakon rođenja, još u bolnici, beba se prvo kupa. Svakodnevno kupanje se nastavlja i po dolasku kući, i obično se obavlja u večernjim satima pred spavanje. Osim što je obavezno kupanje iz higijenskih razloga, ono dodatno smiruje bebu i predstavlja pravi ritual. Roditelji pažljivo biraju sredstva za higijenu, posebno se vodi računa o nezi i higijeni pupka, proverava se temperature vode i prostorije i naravno priprema se peškir u koji će čista beba biti umotana.

Kao što smo napomenuli, ovo je svakodnevna aktivnost i ono što je činjenica je da će peškira za kupanje biti potrebno dosta, odnosno nikad dosta. Kupovinom peškira ili podloge za kupanje ne možete pogrešiti. Peškiri iz naše ponude su rađeni od najfinijeg frotira, upijaju vodu i izuzetno su nežni za kožu. Svi peškiri imaju i kapuljaču, ukrasni vez i dostupni su u više nijansi i dve veličine. Celokupna ponuda opreme za kupanje.

Tirkiz Podloga za kupanje beba

Poklon za bebu broj 3 – Jastuk gnezdo

Jastuk gnezdo je napravljen tako da se može koristiti od samog rođenja bebe pa i kasnije. On predstavlja udobnu ležaljku koja je ograđena mekim punjenjem i sprečava bebu da se prevrne ili otkotrlja. Udoban i bezbedan jastuk gnezdo je upotrebljiv kako u kući, krevecu, ostalim prostorijama, tako i u automobilu ili u gostima.

Dizajn gnezda za bebe podseća bebe na dugo vreme koje su provele u stomaku, jer okružuje vašu bebu tokom sna, dajući joj osećaj sigurnosti. Služi i kao udoban i siguran krevet, jer dok se beba okreće u snu, okvir joj  neće dozvoliti da padne, tako da se i vi možete odmoriti bez brige. Zahvaljujući jastuk gnezdu za bebe, možete spavati u istom krevetu sa svojom bebom, a da ne morate da brinete da ćete je u snu pritisnuti ili povrediti.

Ono što moramo naglasiti je da je baš jedan ovakav super poklon u vidu jastuka gnezdo trenutno na akciji na našem sajtu, pa požurite i obezbedite jedan po neverovatnoj ceni. Ceo asortiman jastuka pogledajte Tuuu

Poklon za bebu broj 3 - Jastuk gnezdo
Posteljina za bebe, sve za bebe, oprema za bebe, posteljina. Kvalitetna posteljina za bebe. Tri drugara u Parizu. Posteljina za sve bebe, devojčice ili dečake.

Poklon broj 4 – Fotelja za decu

Savršena mala fotelja, dizajnirana posebno za decu ima višestruke prednosti. Osim što je možete premeštati svuda po kući, deca je mogu koristiti i za igru, odmor ali i učenje. Ovo je svojevrsan način da se mališani osećaju kao odrasli, posedujući svoj komad nameštaja.  Pastelne nijanse naših foteljica se uklapaju savršeno u svaki dizajn a ono što je posebno dobro je da su trenutno na akciji. Požurite i ugrabite jednu po ovoj posebnoj ponudi, klikom na Foteljice.

Roze Foteljica za decu

Poklon za bebu broj 5 – Portikla

Vremena su teška i nisu svi u mogućnosti, iako bi želeli, da odvoje puno novca za kupovinu poklona za bebu. Tri drugara i tu uskaču u pomoć sa još jednim fantastičnim poklonom koji je pri tom prilično jeftin. U pitanju su portikle za decu.

Bebe jesu preslatke ali ono što većina roditelja zna je da bebe prave i veliki nered i da se mnogo truda ulaže u to da budu čiste i uredne. Dok uče da jedu, piju i žive u drugačijim uslovima od onog u kojem su provele devet meseci, one reaguju na tu promenu. Tako smo često suočeni sa pljuvanjem, povraćanjem, slinjenjem i nemirnim rukama koje razmazuju hranu. U borbi protiv prljanja najsigurniji način je upotreba portikle.

U našoj ponudi je zaista veliki broj portikli za bebe, tako da možete birati između onih sa natpisima – tata, mama, tetka, deka ili baka (da se zna ko je kupio), pamučnih sa vezom ili kecelje za potpunu zaštitu. Sve portikle su izrađene od pamuka i nepromočive su, a možete ih naručiti OVDE.

Portikla za bebe

Zaključak

Ako ste roditelj ili ako niste roditelj, pronalaženje poklona za bebu je zaista teška i iscrpljujuća stvar. Možete kupiti najskuplje odelo, najbolje benkice, pantalonice i bluzice ali ono što je sigurno je da, iako ćete potrošiti mnogo novca, možda vaš poklon neće koristiti uopšte. Pogrešna veličina, neadekvatan materijal ili jednostavno nepraktičnost, je ono što vaš poklon može ostaviti netaknut.

Najbolji poklon za bebu je onaj koji pomaže roditeljima i u mnogome olakšava odrastanje bebe. U tekstu smo prošli kroz pet poklona sa kojim sigurno nećete pogrešiti.

×